(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Oletko sinä motivoitunut ja pätevä kone- ja metallialan osaaja töitä vailla? Etsimme ammattitaitoista KONEISTAJAA asiakkaallemme Seinäjoen työssäkäyntialueelle. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisellä palkalla varustettua, toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta arvostetussa yrityksessä.

Sinulta odotamme alan koulutusta, mahdollista vuorotyövalmiutta sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksesi koneistajan työtehtävistä sekä asetusten teosta ja odotamme sinulta myös piirustusten lukutaitoa.

Jos koet kuvauksen osuneen sinuun, jätä hakemus ja varmista paikkasi haastatteluun toimistollemme! Kerromme mielellämme lisää työpaikasta henkilökohtaisesti. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja se solmitaan työntekijän ja asiakkaamme välille.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!