(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneistajaa Ylöjärvelle.

Asiakasyrityksemme on vaativiin erikoissarjoihin erikoistunut hydrauliikkalohko- ja komponenttitoimittaja.

Etsimämme koneistaja tulee työssään tekemään pientä sarjaa ja päivittäin tulee uusia ohjelmoitavia kappaleita/sarjoja. Tulet tekemään ohjelmat ja sisäänajot itse.

Toivomme hakijoilta jonkin verran taustaa ja osaamista koneistus- ja ohjelmointipuolelta.
Katsomme eduksi, jos olet tehnyt hydrauliikkalohkoja aiemmin.

Työssä tullaan käyttämään mm. seuraavia ohjelmia:
Mazatroll
MazaCAM
Fanuc
SurfCAM

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Työt alkavat mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.