(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Virroille
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA KONEISTAJAA Virroille.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa yksilö- ja piensarjakappaleiden koneistuksesta, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta koneistuksesta, kuten jyrsinnästä tai/ja sorvauksesta, piirustusten lukutaitoa ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (ma-pe).

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteisuutta, halua kehittyä ja erityisesti reipasta asennetta.

Asiakkaamme on arvostettu toimija alallaan. Siellä pääset mukaan ammattimaiseen työyhteisöön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja jossa kannustetaan työkavereita kohti yhteisiä tavoitteita. Työ alkaa vuokratyönä, josta hyvä mahdollisuus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@hryhtiot.fi, puh. 040 753 2264

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi
Avainsanat: koneistus, koneistaja, metalli, sorvaus, jyrsintä