(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja työstökeskukselle, TEVO Lokomo Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


TEVO LOKOMO oy:n teräs- ja pronssivalimot valmistavat vaativia ratkaisuja laivanrakennus-, offshore-, kaivos-, teräs- ja energiateollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella. Heidän käytössä on erittäin laaja ja monipuolinen konekanta koneistustyötä varten.

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme TEVO Lokomo Oy:lle koneistajaa 3-akseliselle työstökeskukselle Valkeakoskelle.
Katsomme selväksi eduksi, mikäli hakijalla kokemusta myös karusellisorvauksesta.

Edellytykset:

Toivomme hakijoilta vähintään 3-vuoden kokemusta työstökeskuksella toimimisesta.
Omia ohjelmia ei tarvitse osata tehdä, mutta jonkin verran muutostöitä olemassa oleviin ohjelmiin tulee aika-ajoin tehdä. Toivommekin siis ainakin jonkin ohjauksen ymmärrystä (Esim. Siemens, Fanuc tai muu).

Tarjoamme:

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja sopivan vaihtelevan työnkuvan sekä ison talon kokonaisvaltaisen tuen sekä koulutuksen.

Lisätietoja:

Töitä tehdään kahdessa vuorossa.
Tehtävään valittava henkilö tulee työskentelemään Wotan työstökeskuksella, ohjauksena Heidenhain TNC-430.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan joko sähköisen järjestelmämme kautta tai lähetä hakemus sähköpostitse: tampere@nordic.fi
Haluatko lisätietoa? Voit halutessasi soittaa tehtävästä Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:lle, p. 050 5975922.