(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, TKM TTT Finland Oy, Toijala
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Etsimme TKM TTT Finland Oy:lle Toijalaan KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa mutta valitun henkilön työsuhde muodostuu suoraan TKM TTT Finlandille.

Etsimme aktiivista ja positiivisen asenteen omaavaa työntekijää koneistustyöhön. Työstökonekantamme koostuu pääosin pystykaraisista 3- tai 4-akselisista koneista. Käytössä on useita eri ohjauksia: Heidenhain, Fanuc ja Mazak.

Voit olla koneistuksen ja työkokemuksesi osalta myös työurasi alussa, tärkeintä on hyvä työasenteesi ja halukkuutesi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Meillä saat hyvän opastuksen tehtäviin ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi. Tueksesi saat myös hyvän ja ammattitaitoisen työporukan, jossa on mukava työskennellä.

Edellytämme sinulta

  • metallialan perustutkintoa tai koneistajan koulutusta

  • jonkin verran työkokemusta koneistuksesta

  • aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan

  • intoa oppia ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta

  • huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

  • valmiutta 2-vuorotyöhön

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Modernit tuotantotilat ja ammattitaitoiset työkaverit auttavat sinua viihtymään ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme kannustavan palkkauksen teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan sekä muita työsuhde-etuja kuten laajan työterveyshuollon palvelut.

Meistä lyhyesti

Olemme yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo lähes 60 vuoden ajan olemme valmistaneet leikkaavia teriä ja koneenosia vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin sekä kotimaahan, että vientiin ulkomaille. Kuulumme saksalaiseen TKM-konserniin, joka on alansa kansainvälinen markkinajohtaja sekä kasvava yritys alallaan. Liikevaihtomme on n. 14M€ ja Akaan Toijalassa meitä työskentelee tällä hetkellä n. 130 tämän alan ammattilaista. Minkälaista meillä on työskennellä? Tutustu meistä keväällä 2018 kuvattuun videoon youtubessa, mikäli kiinnostuit, niin odotamme hakemustasi!

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä niin hausta baronalla vastaa Jani Sjölund puh 0504347226 ja jani.sjolund@barona.fi. Mikäli kiinnostuit paikasta jätä hakemus Baronan sivuilla.