(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, TKM TTT Finland Oy, Toijala
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Etsimme TKM TTT Finland Oy:lle Toijalaan

KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valitun henkilön työsuhde muodostuu suoraan TKM TTT Finlandille.

Etsimme aktiivista ja positiivisen asenteen omaavaa työntekijää koneistustyöhön. Työstökonekantamme koostuu pääosin pystykaraisista 3- tai 4-akselisista koneista. Käytössä on useita eri ohjauksia: Heidenhain, Fanuc ja Mazak.

Voit olla koneistuksen ja työkokemuksesi osalta myös työurasi alussa, tärkeintä on hyvä työasenteesi ja halukkuutesi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Meillä saat hyvän opastuksen tehtäviin ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi. Tueksesi saat myös hyvän ja ammattitaitoisen työporukan, jossa on mukava työskennellä.


Edellytämme sinulta

- metallialan perustutkintoa tai koneistajan koulutusta
- jonkin verran työkokemusta koneistuksesta
- aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
- intoa oppia ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta
- huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
- valmiutta 2-vuorotyöhön


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Modernit tuotantotilat ja ammattitaitoiset työkaverit auttavat sinua viihtymään ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme kannustavan palkkauksen teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan sekä työsuhde-etuja.


Kiinnostuitko?

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluatko tarttua tilaisuuteen? Hae paikkaa sivuillamme www.staffpoint.fi. Täytähän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa!

Lisätietoja tehtävästä: Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi