(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, Telatek Works, Taivalkoski
Go On Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Telatek-ryhmä on johtava suomalainen teollisten palveluiden tuottaja. Yli 40 vuoden kokemus yhdistyy jatkuvaan kehittymiseen ja uusien ratkaisujen etsimiseen. Ne ovat tehneet Telatekistä on-site- ja konepajapalveluiden edelläkävijän Suomessa. www.telatek.fi

Etsimme nyt Telatek Worksille ammattitaitoisia koneistajia kokoaikaisiin työsuhteisiin. Telatek Works Oy:n konepaja sijaitsee Taivalkoskella. Konepaja varmistaa Telatekin asiakkaille korkealuokkaiset konepajapalvelut ja alan uusimmat ratkaisut. Etsimillämme koneistajilla on jo aiempaa kokemusta suurehkoista koneistuskeskuksista tai aarporista sekä osaamista Siemens-ohjauksesta tai jostain muusta modernista CAM-järjestelmästä. Toivomme hakijalta ennakkoluulotonta asennetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan!

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja kestää ainakin 30.6.2021 saakka. Työ on 3-vuorotyötä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Tarjoamme:

- Mielenkiintoiset ja vaativat tehtävät nykyaikaisessa, vakavaraisessa yrityksessä

- Työn, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi ja kehittymään siinä

- Alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

- Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut ja Go Onin tuen työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi tai HR-Asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten älä odota viimeiseen hakupäivään vaan hae jo tänään: www.go-on.fi . Kerro hakemuksessasi alan työhistoriastasi ja koulutuksestasi. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.