Koneistaja tehdasympäristöön
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vahvistamme tiimiämme hakemalla asiakaskohteeseemme Ovakon terästehtaalle koneistajaa. Meillä tehdään työtä mistä voimme olla aidosti ylpeitä! Tehtaalla pääset tekemään yhteistyötä asiakkaan kanssa, käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisissa työympäristöissä.

Työntekijämme ovat keskeinen osa liiketoimintastrategiaamme ja menestystämme. Isona kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota kehittyneet teknologiat ja laitteet työsi tueksi. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja panostammekin työhyvinvointiin jokapäiväisessä tekemisessä. Lue lisää työcavereistamme: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on aiempaa työkokemusta koneistajan tehtävistä tai vastavuoroisesti sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto. Voit olla kokenut alan konkari tai alalta vasta valmistunut tekijä, asenne tekemiseen on tärkeintä! Ohjelmoinnin tuntemus (Fanuc ja/tai Heidenhein) on tehtävässä eduksi.

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti, jos olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Sinusta löytyy luovuutta ja osaat etsiä ratkaisuja eteen tuleviin ongelmiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jouni Huhtanen, puh. 0400 750 967.

Hae tehtävää 2.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot