(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme metallialan asiakkaallemme

KONEISTAJAA TAMPEREELLE

Etsimämme henkilö omaa jo ainakin muutaman vuoden kokemuksen koneistuksen parista ja kykenee itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön.

Käytössä oleva ohjaus on Siemens, joten toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta sen parissa toimimisesta. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta ja osaamista ohjelmoinnista.
Töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Koneistaja Tampereelle. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mahdolliset tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852.