(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme metalliteollisuuden järjestelmätoimittajana toimivalle asiakasyrityksellemme

KONEISTAJAA TAMPEREELLE

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta koneistuksen puolelta ja vahvaa ohjelmointitaitoa. Työtehtävät sisältävät pienten sarjojen työstämistä ja jatkuvaa ohjelmointia pystykaraisella sorvilla. Kappaleet ovat pääosin pieniä ja tarkkuutta vaativia. Asiakasyrityksellä on käytössä Mazak -ohjaus, joten tuntemus tästä katsotaan eduksi haussa.
Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Koneistaja Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.