(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on metallialalla tunnettu tamperelainen komponenttien valmistaja. Etsimme nyt heille kasvavan tilauskannan vuoksi

KONEISTAJAA

Kyseessä on mielenkiintoinen CNC-koneistajan tehtävä työstökeskuksella. Tehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan, mutta tärkeää on oma kiinnostuneisuutesi koneistusta ja ohjelmointia kohtaan. Arvostamme aikaisempaa ohjelmointikokemusta, mutta olemme kiinnostuneita kuulemaan Sinusta myös, jos olet metallialan taitaja, joka haluaa kehittyä ohjelmoinnin puolella.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi – Avoimet työpaikat – Koneistaja Tampereelle. Kerro hakemuksessa koneistuskokemuksestasi ja ohjelmointitaidoistasi/motivaatiostasi oppimiseen.

Mahdolliset lisätiedustelut konsultillemme Eveliina Peltoniemelle s-postitse eveliina.peltoniemi@temp-team.fi tai puhelimitse 040 350 0745 (arkisin klo 9-16 välillä).