(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Tampereelle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakkaallemme Tampereen keskustan tuntumaan koneistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää vähintään vuoden 2018 loppuun, mahdollisesti pidempään.

Edellytykset:

Toivomme hakijalta vähintään muutaman vuoden kokemusta koneistuksesta, mielellään isompien kappaleiden koneistuksesta. Tulet toimimaan aluksi sorvilla, mutta mahdollisuuksien mukaan tulet jatkossa tekemään töitä myös jyrsimellä.
Toivomme myös, että hakijalla olisi ainakin jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista / ohjelmien muuttamisesta.

Tarjoamme:

Asiakkaamme tarjoaa erittäin kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen mukaan.
Hyvät ja modernit työvälineet, ison talon tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Lisätietoja:

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus joko sähköisen järjestelmämme kautta tai laita se tulemaan sähköpostitse osoitteeseen tampere@nordic.fi

Lisätietoa tehtävästä: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, p.050 4090228.