(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme suurelle teollisuusalan konsernille koneistajaa Tampereen keskustan alueelle.

Toivomme hakijoilta toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä edellytetään kokemusta CNC-koneistuksesta. Asiakasyrityksemme toimii raskaan teollisuuden alalla (valimo), joten tehtävässä koneistetaan suuria metallikappaleita. Käytössä on viisiakselinen työstökone Siemensin ohjauksella.

Työtä tehdään 3-vuorossa ja palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan. Kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jatkossa voi olla mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.  

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.