(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Raumalle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme nyt asiakasyritykseemme Raumalle ammattitaitoista CNC koneistajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä toimit alkuun koneistajan työssä, mutta myöhemmin on mahdollista edetä myös työnjohtotehtäviin oman kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä on alkuun 6kk määräaikaisuus, jonka jälkeen työsuhde on vakituinen.

Toivomme sinulta metallialan soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa kokemusta koneistajan töistä. Eduksi katsomme Heidenhain -ohjauksen tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia metallityötehtäviä nykyaikaisessa, vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä.

 

Toivomme sinulta,

- Koulutusta ja aiempaa työkokemusta koneistajan tehtävistä

- Itseohjautuvaa otetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme

- Asianmukaisen korvauksen työstä, esitä rohkeasti palkkatoiveesi!

- Monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

- Yksityisen työterveyshuollon

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.