(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Poriin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Värväämme töihin osaavan CNC-koneistajan Poriin. Etsimme ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen, keneltä löytyy osaamista isojen ja yksittäisten kappaleiden työstöstä. Tulet työskentelemään isolla työstökeskuksella Heidenhain-ohjelmiston parissa, joten toivomme sinulta tästä aiempaa kokemusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja palkkaa maksamme osaamiseen ja kokemukseen perustuen. Ammatilaiselle ammattilaisen palkka.

TYÖTEHTÄVÄ: Koneistaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pori
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, työsuhde vakituinen.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta isojen ja yksittäisten kappaleiden työstöstä
-Heidenhain ohjelmointitaito
-suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Aija Anttila, 040 16o2690 tai aija.anttila@varvaamo.fi

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.