(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
  Etsimme nyt vakavaraiselle kotimaiselle asiakasyrityksellemme
 
CNC-KONEISTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle hyvien julkisten kulkuyhteyksien päähän.
 
Tehtävänkuvasi tulee tarkentumaan osaamisesi mukaan. Työ on pääasiassa koneen käyttämistä sekä koneistusohjelmien tekemistä ja muokkaamista. Tehtävässä tulee osata lukea piirustuksia sekä pystyä käyttämään toiminnanohjausjärjestlemää. Eduksesi katsomme nostolaitteiden käyttötaidon sekä trukinajotaidon.
 
Odotamme hakijoilta koneistajan kone- ja metallialan perustutkintoa. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kaikkein tärkeintä on reipas ja omatoiminen asenne sekä innokkuus uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Sinut perehdytetään tehtävään. Voit siis olla vaikka vastavalmistunut.
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja perehdytyksen jälkeen pääasiassa itsenäisesti. Saat taustallesi ammattitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä käyttöösi asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä, jossa pidetään huoli työntekijöiden työturvallisuudesta.
 
Hae paikkaa heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Sanna Heikkilä, p. 0405753208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneistaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, +358405753208


Toimipaikka:  Tampere