(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Outokumpuun
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme asiakkaillemme Outokumpuun koneistajia pitkiin työsuhteisiin. Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Meillä on eri kokoisia ja erilaisia tuotteita valmistavia, metallialan yrityksiä asiakkainamme ja etsimme heille uusia työntekijöitä. Yhteistä näille yrityksille on se, että työntekijämme ovat viihtyneet työssään ja halunneet pysyä pitkissä työsuhteissa näissä yrityksissä. Oletko sinä siis seuraava työntekijä, jonka voimme työllistää mukavaan työyhteisöön?

Työssäsi toimit koneistajana tuotantolaitoksessa. Asiakkaamme käyttävät erilaisia koneita ja ohjelmia, joten kirjaathan hakemukseesi, millaista kokemusta sinulla on. Sinulla ei tarvitse olla ohjelmointitaitoja, mikäli olet ahkera tekemään töitä ja haluat kehittyä ammatissasi.

Työpaikat sijaitsevat Outokummussa, yrityksestä riippuen 40- 50 kilometrin päässä Joensuusta. Edellytämme, että pystyt työskentelemään 2-vuorossa. Palkkaus on vähintään TES:n mukainen, mutta hakemukseen kannattaa jättää myös palkkatoive.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.