(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme Nokialle aloittelevia koneistajia vajaan vuoden kestävään määräaikaiseen projektiin. 


Asiakkaamme on erityisesti pitkiin sarjoihin erikoistunut koneistusyksikkö, joka kuuluu osaksi isompaa yritysrypästä. 


Toivomme hakijoilta joko koulutuksen tai kokemuksen kautta hankittua perusosaamista koneistuksesta. Myös muu metallialan kokemus katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Asiakkaamme järjestää kattavan palkallisen koulutuksen tehtäviin, joten sinun ei tarvitse olla vielä alan huippuammattilainen. Hyvä asenne, halu oppia ja kehittyä ovat asioita, joita asiakkaamme arvostaa työntekijöissään hyvin korkealle. 


Asiakkaamme tarjoaa modernin työympäristön, ison yrityksen edut, kilpailukykyisen palkkauksen ja erinomaisen tuen työllesi. Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämättömyys. Työ on 4-vuorotyötä. 


Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti!

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia koneistajia niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.