(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, Metlab Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Asiakkaamme Metlab Oy on sekä Suomessa, että kansainvälisesti palveleva rikkovan aineenkoetuksen laboratorio. Metlab Oy:n toimintaperiaatteena on aina ollut joustava ja asiakaslähtöinen palvelu. Yritys auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla, että heidän tuotteensa täyttävät viimeisimmät standardit ja vaatimukset. Lähes 30-vuoden kokemus, jatkuva kehittyminen sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa tekevät Metlabista rikkovan aineenkoetuksen edelläkävijän. Uudet toimitilat, laitteisto ja moniammatillinen, osaava henkilökunta mahdollistavat heidän kehityksensä pitkälle eteenpäin.

Lue lisää: https://www.metlab.fi/


Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.


Koneistajana työskentelet pääasiallisesti yksittäisten kappaleiden tai pienempien sarjojen valmistuksessa pääosin manuaalijyrsimellä, CNC-sorvilla ja/tai työstökeskuksella.                                     Lisäksi toimit pienen koneistustiimin vetäjänä / työnjohtajana.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: 

  • vähintään viiden vuoden kokemusta koneistajana työskentelystä tai vastaavista tehtävistä
  • metallialan koulutusta
  • hyvää piirustusten lukutaitoa
  • halua ja taitoa kehittää tehokkaampia työskentelymenetelmiä sekä
  • perustason CNC-koneiden ohjelmointitaitoa.

Työotteeltasi olet järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen. Omaat hyvän paineensietokyvyn, jonka ansiosta kykenet toimimaan rationaalisesti vaihtelevissa tilanteissa. Työskentelet sujuvasti sekä tiimin jäsenenä että itsenäisesti. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • hienon työmahdollisuuden menestyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • upeat, nykyaikaiset työskentelytilat
  • kattavan työterveyshuollon sekä
  • mukavan työyhteisön tuen.

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi ja päästä vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-17 välille, mutta joustoa löytyy tarvittaessa. Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen, mutta on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan lomakkeen kautta pikimmiten, viimeistään 2.10..2020 klo 12.00 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=583 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.