(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Merocapille
Merocap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Merocap Oy
Merocap on Vihdin Nummelassa toimiva muovin ja muottien ammattilainen. Olemme toimineet muoviteollisuudessa vuodesta 1992. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita muoviosia teollisuudelle ja kaupalle sopimusvalmistuksena asiakkaiden tarpeiden mukaan. Toimintaamme kuuluu myös teollisuuden kunnossapito ja CNC-koneistukset sekä vaativat alihankintakoneistukset. Lisäksi valmistamme erilaisia Design -tuotteita. Osa tuotannostamme menee vientiin.

Toimenkuva
Työt ovat lisääntyneet ja Merocap etsii uutta koneistajaa lisäykseksi tiimiinsä.

Työtehtävät sisältävät koneistuksen lisäksi jyrsintää ja kappaleiden viimeistelyä. Käytössä on useita eri ohjelmia, mutta pääohjelmat CNC-koneistuksessa ovat Mastercam ja Surfcam.Tulevaisuudessa tehtävät saattavat lisääntyä myös tyhjiömuovauksella. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa: aamuvuoro 6.00 – 14.00 tai iltavuoro 14.00 – 22.00.
Tehtävä alkaa määräaikaisena mutta tässä on vakinaistumisen mahdollisuus.

Työpaikka sijaitsee sopivasti moottoritien läheisyydessä, joten työmatka taittuu nopeasti vähän kauempaakin.

Odotamme sinulta
Piirustusten lukutaito on ehdoton vaatimus ja ohjelmointitaito on suuri plussa. Lisäksi hoidat oman työsi huolellisesti ja ammattitaidolla, minkä lisäksi olet hyvä työkaveri.

Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus ja aiempi kokemus.

Muut tiedot
Perehdytys tehtävään tulee kokeneemman tekijän parina. Hae tähän tehtävään täyttämällä profiilisi huolellisesti. Lisätietoa saat parhaiten soittamalla arkisin toimistoomme klo 8-10 välillä tai lähettämällä viestiä sähköpostitse Johannalle.

Kesto
Alkuun määräaikainen Eezyn kautta

Lisätietoja
Johanna Harjumäki, johanna.harjumaki@eezy.fi, 040 307 5402

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.