(Poistunut julkaisusta)

KONEISTAJA, Maalahti
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Me TYÖKALUVALMISTUS NISULA OY:ssä olemme erikoistuneet leikkain- extruusio- ja muottityökalujen valmistukseen. Hyvän konekantamme ansiosta pystymme nopeasti valmistamaan korkealaatuisia työkaluja. Työkaluihin valitsemme aina parhaat materiaalit ja komponentit. Kun vastaamme projektin suunnittelusta sekä valmistuksesta voimme ottaa kokonaisvastuun työkalunvalmistuksesta asiakkaalle valmiiseen tuotteeseen asti. Tarjoamme myös muottien ja meistien nopeat ja luotettavat huoltopalvelut. Katso lisätietoa: http://www.nisulaoy.fi

 

Haemme asiakasyrityksellemme Maalahteen

KONEISTAJAA 

Kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

Työkuvaan kuuluu CNC-koneistus ja työkaluvalmistus. Sinulla saattaa olla vaikkapa kone- ja metallialan perustutkinto tai koulutusta vastaava käytännön kautta hankittu osaaminen. Arvostamme CAD-taitoja ja työkokemus vastaavista tehtävistä on myös eduksi, muttei vaatimus.

Toimenkuvassa vaaditaan huolellisuutta ja laatutietoisuutta, mutta rennossa ja nuorekkaassa porukassa ei töitä tehdä ryppy otsassa. Oma-aloitteisuus on itsenäisessä toimenkuvassa eduksi, mutta tarvittaessa tehdään projekteja valmiiksi myös yhteispelillä. 
Tehtävässä on paljon mahdollisuuksia kehittää toimintaa ja kehittyä ammattilaisena.

Tarjolla on joustava työ; modernissa, siistissä ja innovatiivisessa työympäristössä. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi & CV:si 20.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Kysymyksiisi vastaa ManpowerGroup Oy:n Senior Rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala 040 652 8481, mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.