(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja - L & L Mechatronics Oy
L&L Mechatronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

L&L Mechatronics Oy on kehittyvä ja pitkäaikainen hienomekaanisten- ja mekaanisten konepajatuotteiden valmistaja. Valmistamme mekaniikkaosia ja osakokoonpanoja mm. Medical, MIL-Tec, elektroniikkateollisuuteen, paperiteollisuuteen ja konepajateollisuuteen.

Tuotamme asiakkaiden asettamien tavoitteiden ja vaatimusten mukaisesti räätälöityjä hienomekaanisia tuotteita eri aloilla toimiville huippuyrityksille.
Tuotteet menevät kotimaahan sekä vientiin.

Haemme nyt L&L Mechatronics Oy:lle Lohjalle koneistajia kaksivuorotyöhön. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan L&L Mechatronics Oy:n ja valitun henkilön välille.

Voit olla vasta uraasi aloitteleva tuleva metallialan ammattilainen tai jo kannuksia työelämässä hankkinut konkari; tärkeintä on innokas ja reipas asenne sekä motivaatio työtä kohtaan sekä halu oppia ja kehittyä työssään. Sinulla on myös teollisen puolen ammatillinen koulutus ja valmius sitoutua työhön pitkäksi aikaa.

Persoonana olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä pystyt toimimaan ohjeiden mukaisesti. Arvostat työsi jälkeä ja haluat kehittää omaa osaamistasi.
Koneistajana tehtäviisi kuuluu metallisten kappaleiden ja koneiden osien työstäminen CNC-koneilla sekä mahdolliset kappaleiden viimeistelyyn liittyvät työt. Tulet saamaan tehtäviin kattavan opastuksen ja perehdytyksen.

L&L Mechatronics Oy tarjoaa mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi nykyaikaisilla työvälineillä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.