(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja kokopäivätyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme koneistajia pitkiin työsuhteisiin Pohjois-Karjalan alueelle. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme useampaan metallialan yritykseen ja yhdessä voimme katsoa sinulle sopivimman työpaikan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle koneistajan työpaikkoja hyvin erilaisista, metallialan asiakasyrityksistämme Joensuussa ja lähialueilla. Asiakkaitamme ovat sekä hyvin pienet, paikalliset toimijat, että kansainväliset vientiyritykset, joten löydämme sinulle varmasti sopivan työpaikan mieluisilla työtovereilla höystettynä. Tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta mikäli pärjäät hyvin työssäni, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta metallialan koulutusta tai kokemusta koneistajan työtehtävistä. Lisäksi toivomme, että sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä ammatissasi. Sinulla tulisi olla motivoitunutta asennetta työntekoon. Toivomme, että sinulla on valmius tehdä vuorotyötä.

Lisätietoja saat toimistoltamme puh. 010 617 8700 (ma-pe klo. 9-15). Laitathan hakemuksen pikaisesti, sillä kutsumme hakijat haastatteluun hakemuksien saapumisjärjestyksessä.

Eduksi luettavat asiat: Suomen kieli