(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, Karkkila
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Karkkilaan koneistajaa.

Asiakasyrityksellämme on käytössään yli kolmekymmentä CNC konetta. Alle 65 mm halkaisijaltaan olevat pyörähdyskappaleet valmistetaan tankoautomaattisorveilla joissa on vähintään kaksi karaa, kaksi revolveria ja ns. pyörivät työkalut. Tankoautomaattisorveissa on Fanuc, Siemens ja "Traub/Mitshubishi" ohjauksia.

Isommat pyörähdyskappaleet valmistetaan istukkasorveilla joita löytyy pelkällä sorvaus ominaisuudella sekä kahdella karalla, kahdella revolverilla ja ns. B-akseli jyrsinkaralla varustettuja koneita. Istukkasorveissa on Siemens ja Fanuc ohjaus.
Jyrsinkoneet ovat Brother, Fanuc ja Heidenhain ohjauksilla 3- ja 4-akseli koneita. Osa koneista on paletinvaihtajalla. Vaakakaraiset koneet ovat 78 paletin FMS:ssä.

Yritys koneistaa osia mm. alumiinista, muoveista, ruostumattomista- ja haponkestävistä teräksistä. Osien koko vaihtelee sormenpäästä koripallon kokoluokkaan, mutta lähes kaikki osat ovat painonsa puolesta käsin liikuteltavissa.

Tehtävään valittava henkilö voi toivoa mihin yllämainituista koneryhmistä haluaisi työllistyä. Työ tarjoaa monipuolisia haasteita, tässä työssä ei ehdi pitkästymään.

Työ on kokoaikainen kaksivuorotyö. Aamuvuoroviikolla töitä tehdään ma-pe ja iltavuoroviikolla ma-to.


Edellytämme sinulta

- Alan koulutusta

- Kertynyt työkokemus alalta katsotaan hakijan eduksi

- Suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa yrityksessä

- Ammattitaitoisen työilmapiirin


Kiinnostuitko?

Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, laitathan hakemuksesi tulemaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi