(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja - Kaarina
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa. Haemme HT Laserille osaavaa koneistajaa Kaarinaan. Kyseessä on 8 kuukauden mittainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen jatko tehtävässä on mahdollinen.
Työssäsi teet koneen ohjelmointia annettujen kuvien perusteella. Toimit työhön osallistuvana esimiehenä kolmen hengen tiimille ja sinulla on koneistuspaikan vastuu, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta koneistajan tehtävistä. Katsomme eduksesi, jos pystyt tekemään myös koneen huoltotehtäviä ja jos sinulla on jo CAM-osaamista. Ohjelmointikieli on Heidenhain. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen ymmärrystä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.  Tarjoamme sinulle työn kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, teknologiateollisuuden ammattilaisten joukossa. Toimimme sertifioitujen laatu- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti ja panostamme työturvallisuuteen sekä työntekijöiden tasa-arvoiseen kohteluun. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. 
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi