(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Japrotek Oy Ab:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä. Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen Pietarsaareen monitaitoista  

KONEISTAJAA

Tehtäviisi kuuluu teräksisten yksittäiskappaleiden ja piensarjatuotteiden koneistus sorvaamalla, jyrsimällä, poraamalla ja sahaamalla manuaalikoneilla. Taitojen ja halujen mukaan voit tehdä myös muita konepajatöitä.  Materiaaleina ovat ruostumaton, haponkestävä ja erilaiset jalomateriaalit kuten titaani.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä piirustusten lukutaitoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Omaat hyvä kädentaidot ja tunnet ammattiylpeyttä omasta osaamisestasi. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Arvostamme aiempaa kokemusta konepajateollisuudesta sekä paikallisen teollisuuden tuntemusta.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän vaihtelevien työtehtävien parissa         

- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti   

- ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 31.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela 040 685 5200 henkilöstökonsultti Amanda Rytioja 044 272 6531 tai Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!