Koneistaja Iskulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko konepuuseppä, CNC - osaaja tai puusepänteollisuus on sinulle muuten aiemmin tuttu? Pidät puumateriaalien parissa työskentelystä? Etsitkö työtä käsillätekemisen parista ja sinulle sopii vuorotyö? Jos, tässähän voi olla sinun seuraava työpaikkasi!

Kyllä, nyt on ammattilaisille työtä tarjolla!

Haemme asiakkaallemme Iskulle koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Lue lisää Iskusta osoitteessa www.isku.com.

Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta puuteollisuudessa työskentelystä ja kokemus CNC-koneistuksesta on plussaa. Sinulla on myös mahdollisuus oppia cnc - koneistus taito Iskulla. Käytössäsi on 5 - akselinen cnc - kone. Toivomme myös, että sinulla on hyvät kädentaidot, huolellinen työnjälki ja piirrustusten lukutaito on hallussa. 

Työssä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta koneistuksesta, puusepänteollisuuden- ja jälkityöstön tehtävistä mm. hionnasta. Tarvitset työssäsi suomen kieltä. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2- vuorotyönä, mutta työtä voidaan tehdä kiireaikoina myös kolmessa vuorossa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, luotettava, tarkka sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Olet myös aktiivinen tekijä sekä uuden oppija, ja fyysinen kuntosi on hyvä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, mukavan työporukan kansainvälistyvässä yrityksessä. Sinulla on käytössäsi erinomaiset henkilökuntaedut, liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu sekä laaja oma työterveyshuolto. CNC - koneistajan tehtävissä pääset tekemään työtä missä kädentaitosi näkyvät. Tukenasi on työnopastaja ja kannustava sekä positiivinen työyhteisö. Iskun tehtaalla panostetaan erityisesti työturvallisuuteen ja hyvän työergonomiaan. Palkkaus puusepän tessin mukaan ja käytössä on myös urakkapalkka.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 23.1 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575 ja katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: cnc, puusepänteollisuus, kädentaidot 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538945
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti