(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, Hämeenlinna
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Hämeenlinnassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme koneistajaa kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemallamme koneistajalla on kokemusta Heidenhain-ohjauksella olevista koneista.

Odotamme hakijoilta reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä halua ja innokkuutta oppia uutta. Voit olla jo muutaman vuoden kokemuksen hankkinut tai sitten vasta uraasi aloitteleva koneistaja, joka haluaa oppia työstä lisää.

Töitä tehdään päivätyönä.

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja sopivan vaihtelevan työnkuvan sekä ison talon kokonaisvaltaisen tuen sekä koulutuksen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.