(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, AP-Tela Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Kokkolassa toimiva AP-Tela Oy osallistuu asiakkaidensa tuotantoprosessien kehittämiseen valmistamalla laitteistoja ja osia paperi-, kartonki- ja selluteollisuudelle sekä konepajateollisuudelle. AP-Tela Oy on putki- ja telavalmistuksen erikoisosaaja, joka palvelee myös puunjalostus-, teräs-, meri-, energia- ja konepajateollisuuden asiakkaita. Konepajan päätuotteita ovat järeät paksuseinämäiset hitsatut teräsputket, lieriöt ja kartiot sekä pitkät sorvattavat kappaleet, joiden loppukäyttäjät ovat kansainvälisiä teknologiayrityksiä. Sorvattavien kappaleiden halkaisija voi olla jopa 2 metriä ja pituus yli 14 metriä. AP-Tela Oy työllistää noin 30 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä www.aptela.fi

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme AP-Tela Oy:n palvelukseen Kokkolaan

KONEISTAJAA

Tehtäviisi kuuluu korkealaatuisten työkappaleiden tai kokoonpanojen valmistukseen liittyvät koneistukset. suurihalkaisijaisten ja pitkien kappaleitten sisä- ja ulkopuoliset mittatarkat sorvaukset sekä mahdolliset tuotteiden kokoonpanoon ja tasapainotukseen liittyvät erikoistyöt. Voit olla oppimishaluinen tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.              

Odotamme

  • reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • koneistajan perustaitoja, hyvää piirustusten lukutaitoa sekä halua kehittyä työssään
  • positiivisuutta, innovatiivisuutta, kädentaitoja ja valmiutta 2-3 vuorotyöhön

Arvostamme myös sinua, joka olet valmistumassa opinnoistasi tai olet hankkinut alan osaamista esimerkiksi harrastuksien kautta. Odotamme yhteydenottoasi, älä epäröi hakea osaksi joukkuettamme.

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen ja vastuuta osaamisesi mukaan
  • kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja harrastusmyönteisen työympäristön
  • mahdollisuuden kehittyä alan kansainvälisesti arvostetuksi huippuammattilaiseksi
  • kattavan perehdytyksen, hyvän työilmapiirin ja joukkueen tuen
  • mahdollisuuden olla tekemässä Suomalaista huippuosaamista vientiin maailmalle

Kiinnostuitko? Voit täyttää perustietosi tai liittää hakemuksesi oheisen linkin kautta http://uniflex.likeit.fi/apply/7031748 tai sähköpostilla linda.huggare-koskela@uniflex.fi 23.3.2020 mennessä. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Palvelemme sinua mielellämme, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää! Uniflexin henkilöstökonsultit Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai Amanda Rytioja puhelin 044 272 6531 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.