(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Akaaseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on merkittävä metalliteollisuuden alihankkija sekä laitevalmistaja. Yritys tuottaa erilaisia teollisuuden laitteistoja sekä metallirakenteita kansainvälisille markkinoille. Nyt etsimme heille vahvistukseksi

KONEISTAJAA Akaaseen.

Kyseessä on mielenkiintoinen tehtävä jo ammattitaitoa kerryttäneelle CNC-koneistajalle. Asiakasyrityksemme tiloista löytyy paljon erilaisia koneita, joiden käyttäjänä ja ohjelmoijana valittu henkilö tulee toimimaan: työtehtävää voidaan täten räätälöidä henkilön oman kiinnostuksen mukaan. Haluamme tarjota osaavalle koneistajalle motivoivan työpaikan, jossa on varaa kehittymiselle!

Arvostamme aikaisempaa koneistus- ja ohjelmointikokemusta. Ohjauksena koneissa on Siemensin Sinumerik, joten sen hallinta katsotaan erityisesti eduksi - tämäkään ei kuitenkaan ole edellytyksenä, jos olet kerryttänyt kokemusta muista ohjausjärjestelmistä.

Työtehtävien aloitusajankohdasta sekä työn tarkemmasta sisällöstä sovitaan valitun henkilön kanssa yhdessä. Myös palkasta sovitaan osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Osaavia levyseppiä Pirkanmaalle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskilä@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.