(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja Akaaseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Asiakasyrityksemme on merkittävä metalliteollisuuden alihankkija sekä laitevalmistaja. Yritys tuottaa erilaisia teollisuuden laitteistoja sekä metallirakenteita kansainvälisille markkinoille. Nyt etsimme heille vahvistukseksi

KONEISTAJAA Akaaseen.

Kyseessä on mielenkiintoinen tehtävä jo ammattitaitoa kerryttäneelle CNC-koneistajalle. Asiakasyrityksemme tiloista löytyy paljon erilaisia koneita, joiden käyttäjänä ja ohjelmoijana valittu henkilö tulee toimimaan: työtehtävää voidaan täten räätälöidä henkilön oman kiinnostuksen mukaan. Haluamme tarjota osaavalle koneistajalle motivoivan työpaikan, jossa on varaa kehittymiselle!

Arvostamme aikaisempaa koneistus- ja ohjelmointikokemusta. Ohjauksena koneissa on Siemensin Sinumerik, joten sen hallinta katsotaan erityisesti eduksi - tämäkään ei kuitenkaan ole edellytyksenä, jos olet kerryttänyt kokemusta muista ohjausjärjestelmistä.
Työtehtävien aloitusajankohdasta sekä työn tarkemmasta sisällöstä sovitaan valitun henkilön kanssa yhdessä. Myös palkasta sovitaan osaamisen mukaan.

Koneistaja: lähetäthän CV:si meille osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työtehtävät - Koneistaja Akaaseen. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä konsulttiimme: anna.perho@temp-team.fi.