(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Asiakkaamme AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas. Aiemmin Sisu Dieselinä tunnettu tehdas fuusioitiin amerikkalaiseen AGCO-konserniin vuonna 2008. AGCO Power on yksi maailman merkittävimmistä dieselmoottorien valmistajista. AGCO Powerin moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Linnavuoressa sijaitseva tehdas valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria yli 700 työntekijän voimin.

Haemme nyt AGCO Powerille reipasta työntekijää koneistukseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo kokeneempi tai vasta aloitteleva koneistaja. Työtehtävät pystytään mukauttamaan osaamisesi mukaisiksi. Työtehtäviin kuuluu myös valmiiden tuotteiden lopputarkastus ja pakkaus.

Toivomme sinulta metallialan koulutusta, ja kaikki aikaisempi töiden tai harjoittelujen kautta hankittu kokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä, reipas asenne sekä huolellinen työote.

Työsuhde on määräaikaien vuoden loppuun asti. Työt alkavat kesän aikana. Hakijoilta odotamme vuorotyövalmiutta.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.