Koneistaja (Aarpora)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla toimiva metallialan yritys, joka on erikoistunut vaativien teräskomponenttien valmistukseen. Etsimme nyt heille aarporausosaamisella varustettua lisävahvistusta nimikkeellä

Koneistaja (Aarpora)

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa koneistuskokemusta ja olet toiminut aarporauksen parissa. Lisäksi työotettasi kuvaa tarkkuus, huolellisuus ja oma-aloitteisuus. Konekantaan kuuluvat aarporat on varustettu Heidenhainin ohjauksella, joten kyseisen ohjauksen tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä odotamme sinulta?


- Metallialan koulutustaustaa
- Aikaisempaa aarporauskokemusta
- Ohjelmointitaitoa ja/tai kiinnostus ohjelmointia kohtaan katsotaan eduksi
- Valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa

Mitä tarjoamme?


Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mukavan työpaikan ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisen yrityksen palveluksessa. Työtä tehdään modernissa työympäristössä Pirkanmaalla, Ylöjärvellä.

Lisätiedot ja hakeminen


Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Koneistaja (Aarpora). Liitäthän mukaan ajantasaisen CV:n, kiitos!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221338
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 040 455 2130
  • Sijainti: Ylöjärvi, Pirkanmaa Kaikki