(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja, 4 hlöä, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme yhteensä neljää koneistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen AGCO Powerille Nokian Linnavuoreen.

Työt kestävät vähintään vuoden 2018 loppuun asti.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista ja dieselmoottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on toiminut Nokian Linnavuoressa jo 70 vuotta ja valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria.

Toivomme sinulta:
- aikaisempaa työkokemusta tai harjoittelukokemusta koneistajan tehtävistä
- kone- ja metallialan perustutkintoa
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- vuorotyövalmiutta

Työnkuvaa kyetään räätälöimään hakijan ammattitaidon mukaisesti, joten tärkeintä on, että omaat koneistuksen perustiedot sekä sinulla on sitä kuuluisaa työmotivaatiota, reipasta asennetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Valitulla henkilöllä tulee olla auto käytettävissään työpaikan sijainnin takia.

AGCO Power tarjoaa mielenkiintoisen työn, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työtoverit Suomen suurimmassa ja automatisoiduimmassa dieselmoottoritehtaassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaipaatko lisätietoa? Voit halutessasi soittaa tehtävästä Nordic Henkilöstöpalveluille, p. 050 597 5922.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.