(Poistunut julkaisusta)

Koneisiin ja ajoneuvoihin liittyvien testien vastuuhenkilö
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme Vihdin toimipisteeseemme koneisiin ja ajoneuvoihin liittyvien testien vastuuhenkilöä.

Vastuut

Työtehtävä sisältää rakenteiden lujuuteen, renkaiden ja liikkuvien koneiden suorituskykyyn sekä olosuhdekokeisiin liittyvää testausta ja testauksen organisointia sekä testauksen vastuuhenkilönä toimimisen. Työ koostuu erityisesti koneiden turvaohjaamojen lujuustesteistä, erilaisten koneiden tai niiden komponenttien kuormittamisesta, mittausjärjestelyjen kokoamisesta ja kehittämisestä, sekä aikataulujen ja työjärjestyksen laatimisesta ja seurannasta.

Hakijalta odotamme

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknikon tai AMK-insinöörin tutkintoa kone- tai autoalalta, tai vahvaa kokemusta koneiden testaus- ja mittausjärjestelyistä. Englannin kielen taito ja hyvät ryhmätyötaidot ovat myös välttämättömiä. Ajoneuvojen sähköjärjestelmien, väyläliikenteen ja sähkökäyttöjen tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi, samoin sosiaalisuus ja myyntihenkisyys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän koneisiin ja ajoneuvoihin liittyvien asiakastoimeksiantojen parissa, sekä mahdollisuuden laajentaa asiantuntemustasi eri suureiden mittaamisessa.

Hae nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.10.2019 mennessä.