(Poistunut julkaisusta)

Koneinsinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tarjoamme pitkän määräaikaisen työsuhteen koneinsinöörille Eurajoella.

Koneinsinöörinä tehtäviisi kuuluu laatia teknisiä vaatimusmäärittelyjä ja teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointia korvaaville laitteille ja varaosille. Osallistut myös erilaisten mekaanisten laitteiden teknisiin selvityksiin sekä vaatimustenmukaisuuden arviointeihin sekä tarkastat laitosdokumentaatiota ja korvaavien varaosien suunnitelmia. Osallistuminen oman tekniikan alan edustajana teknisten työryhmien työskentelyyn ja tarvittaessa toimituksen seuranta- ja tarkastustehtäviin sekä laitetoimittajien ja valmistajien tuote- ja laatuauditointeihin on myös osa työnkuvaasi. Työn arvioitu kesto on yksi vuosi, mahdollisesti myös pidempään.

Toivomme sinulta soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta tai vastaavaa insinöörin koulutusta konetekniikan alalta. Sinulla tulisi olla vahva perustekniikan tuntemus. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta laitevalmistuksesta, laitesuunnittelusta ja kunnossapidon tehtävistä. Tarvitset tässä työssä myös hyvän suomen ja englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon ja kyvyn laatia virallisia dokumentteja.
Työntekijänä olet aktiivinen ja toimeentarttuva ja sinulle sopii pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa.

Mikäli olet oikea henkilö tähän tehtävään hae nyt paikkaa osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.