Koneinsinööri - Lappeenranta
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021
UNIT Modules Finland Oy kehittää uudenlaista teollista asuinkerrostalon rakentamistapaa, joka parantaa olennaisesti rakentamisen työn tuottavuutta ja laatua.
Etsimme asiakkaallemme UNIT Modules Finland Oy:lle vakituiseen työtehtävään SolidWorks-ohjelmiston hallitsevaa konetekniikan insinööriä kehittämään asuinkerrostalon hybridirakenteita ja niiden valmistusta. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Tehtävän kuvaus


Konetekniikan insinööri osallistuu rake
nnusjärjestelmän kehitykseen, rakenneratkaisujen ideointiin ja suunnitteluun yhdessä muiden tiimin suunnittelijoiden kanssa. Osallistut myös tehdaslaitesuunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä laitetoimittajan suunnittelijoiden kanssa. Lisäksi kehität uudenlaisia rakenneratkaisuja sekä suunnittelet rakennuksen rungon yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa. Toimipisteesi sijaistee Lappeenrannan toimistolla, mutta olemme myötämielisiä etätyöskentelyä kohtaan. Odotamme kuitenkin valmiutta päästä käymään Lappeenrannan toimistolla silloin tällöin. 

Odotamme sinulta


Odotamme sinulta konetekniikan insinöörin (AMK/DI) tutkintoa sekä käytännön kokemusta teräsrakenteiden suunnittelusta ja lujuuslaskennasta. Olet hyödyntänyt suunnittelutyössäsi SolidWorks-ohjelmistoa ja osaat tehdä sen avulla 3D-mallinnuksia sujuvasti. Olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen sekä sinulta löytyy taitoa luovaan ongelmanratkaisuun. Omaat vahvaa ymmärrystä konetekniikasta sekä olet valmis kehittämään ja viemään rakenneratkaisuja uudelle tasolle. Työssä onnistuminen edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi englannin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle


Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää aivan uudenlaista teollista rakentamistapaa ja vaikuttaa rakennusalan tulevaisuuden suuntaan. Pääset työskentelemään tiiviissä ja kasvavassa, osaamista arvostavassa tiimissä. 

 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen, puh. 050 3237 704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503751
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala