(Poistunut julkaisusta)

Koneinsinööri, kesätyö (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

EV Group Oy (EVG) on suomalainen asiantuntijayritys, joka toimittaa räätälöityjä palveluita ja teknologiaa paperikoneen ajettavuuden, prosessitehokkuuden ja paperin laadun optimointiin. EVG tarjoaa teknologiaa ja palveluita jo olemassa olevaan tai uuteen konekantaan, sekä auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa ja lisäämään tuotantokapasiteettia. EVG kuuluu emoyhtiönsä kautta Yhdysvaltalaiseen Gardner Denver konserniin.

EV Groupin ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Pohjois-Amerikassa saakka.

Haemme nyt koneinsinööriopiskelijaa kesätyöhön.

Tehtävä sopii hyvin loppuvaiheen koneinsinööriopiskelijalle, jolla on tulevaisuudessa kiinnostus työskennellä esim. ohjelmistojen ylläpito- ja kehitystehtävissä tai suunnitteluinsinöörinä. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa Autodesk Inventor ja Vault -ohjelmistojen ylläpito- ja kehitystehtäviä. Lisäksi toimit suunnitteluryhmän apuna avustavissa suunnittelutehtävissä.

Toivomme hakijoilta piirto-ohjelmien perusteiden hallintaa (AutoCAD, Inventor tai SolidWorks), hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme aitoa halua kehittyä ja kykyä oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä alan tunnetussa huipputeknologiayrityksessä, hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Hyvin suoritetun kesätyöjakson jälkeen sinulla on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö yritykselle ja/tai jatkaa työskentelyä yrityksessä.

Työt alkavat viimeistään toukokuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 25.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.