(Poistunut julkaisusta)

Koneinsinööri kalustotoimintoihin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme Tuusulaan

KALUSTOINSINÖÖRIÄ

” Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko konetekniikan rautainen osaaja, jolla tekemisen meininki ei hyydy tiukemmassakaan tilanteessa? Tule kalustoinsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi ja halusi kehittää parempaa työarkea pääsee oikeuksiinsa.

YIT Kalusto Oy on YIT Oyj:n tytäryhtiö, joka on keskittynyt tarjoamaan kaluston vuokraus- ja asiantuntijapalveluita niin infra- kuin talonrakentamisenkin työmaillemme. Toimipisteemme Tuusulan Sammonmäessä on keskittynyt palvelemaan Infraprojektit-segmentin tarpeita Suomessa sekä ulkomailla. Omistamme, hankimme, suunnittelemme ja ylläpidämme YIT:n rakennuskalustoa sekä tarjoamme myös erilaisia asiantuntijapalveluita työmaille. Tehtävässä liityt osaksi monipuolista tiimiämme ja työskentelet kalustopäällikön oikeana kätenä.

Kalustoninsinöörinä toimit osaavan tiimimme tukena pohjanvahvistuskaluston teknisten ylläpitotehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu teknisen dokumentaation tulkitseminen, ylläpito ja laadunvarmistaminen sekä teknistä osaamista vaativat varaosatilaukset. Osaamisesi mukaisesti tehtäviisi voi kuulua myös CAD-mallinnustöitä. Tuet korjaamotiimiämme laadukkaiden työmaapalveluiden toteuttamisessa ja tartut tarvittaessa myös työnjohtotehtäviin.

Tehtävässä tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme innokasta ja vahvat tekniset taidot omaavaa tiimipelaajaa, jolla on palvelualtis ja asiakaskeskeisyyttä korostava työskentelyasenne. Onnistut, kun pystyt viemään eteenpäin useita tehtäviä samanaikaisesti – itsenäisesti, muuttuviin tilanteisiin sopeutuen. Sinulla on osaamista yleisimmistä CAD- ja ERP-ohjelmista ja osaat lukea ja tulkita sähkö- ja hydrauliikkakuvia. Työskentelyotteesi on tarkka ja pitkäjänteinen.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta raskaskone-, metalli-, konepaja-, tai ajoneuvoteollisuudessa työskentelystä sekä koneinsinöörinkoulutus.  Eduksi katsomme kokemuksen infrarakentamisesta. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä.

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä kalustopäällikkö Ville Tulkkiin, puh. 050 539 7567.

Hae tehtävään 26.11.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!