(Poistunut julkaisusta)

Konehuoltomies Kittilään
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haemme asiakkaallemme, Veljekset Toivanen Oy:lle, kaluston huoltomiestä Kittilään.

Työt painottuvat maanrakennuskoneiden huoltoon, kunnossapitoon ja tarvike autolla ajamiseen. Tehtävässä olet tekemisissä erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa, joten esim. autoasentajan, raskaskoneasentajan ja/tai metsäkoneasentajan taustasta on etua.

Hakijalta edellytämme kuorma-autokorttia ja mielellään jonkin verran kokemusta kuorma-autolla ajamisesta.

Työ on itsenäistä ja toimit pääasentajan työparina. Oma asenne ratkaisee, oletpa sitten kokenut konkari tai vasta valmistunut. Jos tykkäät tehdä työtä asenteella, kädet rasvassa ja haalarit päällä on tämä sinun paikkasi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten pistähän hakemusta pikaisesti tulemaan.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Päivi Rantsi p. 044 412 4487

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.