(Poistunut julkaisusta)

Koneenvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme Polvijärvellä sijaitsevalle asiakkaallemme koneenvalvojia.

Työtehtävät ovat pääosin ruiskuvalukoneiden valvontaa ja laadun varmistusta, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään 3-vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat työssään tarkkoja ja järjestelmällisesti työskenteleviä tiimipelaajia. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi muttei pakolliseksi, koska tehtäviin perehdytetään kyllä.

Työt pääset aloittaamaan vaikka heti. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitamme välittömästi.

Lisätietoja: matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.