(Poistunut julkaisusta)

Koneenvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme Muovisola Oy:lle koneenvalvojia pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Aluksi tarjolla on pidempi määräaikainen sopimus, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme palkkalistoille VAKITUISEEN työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään koneen käyttöä, häiriöiden poistoja, kokoonpanoa, laadunvalvontaa sekä muita tuotannon tehtäviä.

Työntekijältä odotetaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi. Sähkö- ja automaatioalan tuntemus katsotaan myös eduksi tässä tehtävässä.

Työaikamuotona on keskeytymätön 3-vuorotyö ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä onkin oiva mahdollisuus saada itselleen pitkäaikainen työpaikka muovialalta. Mikäli olet mielestäsi etsimämme työntekijä, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.