(Poistunut julkaisusta)

Koneensuunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntija / yliopettaja tai lehtori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Haemme teknologiayksikköön koneensuunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, jolla on vankkaa teollisuuden tietämystä jaettavaksi koulutuksessamme (AMK- ja YAMK-koulutukset, avoin AMK) ja asiakaslähtöisissä yritysprojekteissa. Jos osaamisesi jatkuva kehittäminen on sinulle ykkösasia ja innostuksesi tiimityöhön on luontaista, voit olla etsimämme henkilö. Mikäli tunnistat olevasi aktiivinen tekijä kansainvälisissä TKI-projekteissa ja osaat soveltaa osaamistasi laboratorioympäristöissä, hae meille!

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen teollisuustekniikan toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin, kattavat henkilöstöedut ja erinomaiset mahdollisuudet itsesi kehittämiseen.

Tehtävässä vastaat koneensuunnittelun ja tuotekehityksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Vastuullasi on myös hanke- ja palvelutoiminnan aktiivinen kehittäminen. Tehtävää voidaan räätälöidä asiantuntijuutesi, kiinnostuksesi ja yhteisesti sovittavien kehittymistavoitteiden mukaisesti.

Yliopettajana sinulla tulee olla tekniikan lisensiaatin tai tohtorin tutkinto suoritettuna. Lehtorina riittää tekniikan ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus tutkintoa vastaavista tehtävistä. Tehtävään vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot voit suorittaa tarvittaessa työn ohessa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hae viimeistään 24.4.2019

Katso video: https://youtu.be/D6ihc3ZPEto

 

Lisätietoja:
Matti Kurki
päällikkö, teollisuustekniikka
puh. 040 5482230

Harri Peuranen
yliopettaja
puh. 0400 647069