(Poistunut julkaisusta)

Koneenoperaattori prosessiteollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsimme Tampereelle hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantokoneiden operaattoreita. Työt alkavat loka-marraskuussa alkuun n. 5kk määräaikaisella työsopimuksella. Työtä tehdään keskeytymättömässä 5-vuorossa, 12tunnin mittaisissa vuoroissa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotannon prosessissa erilaisten jalostuskoneiden ohjausta, valvontaa, vikatiloihin reagointia, materiaalin vaihtoja ja laadun tarkkailua. Työssä on myös manuaalisia työvaiheita, joten työn tekemistä helpottaa kädentaidot ja tekninen ymmärrys teollisuuslaitteista.

Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden koneenoperaattorin tehtävistä tai prosessiteollisuuden opintoja. Aikaisempi työkokemus prosessiteollisuudesta, esimerkiksi paperiteollisuuden tehtävistä katsotaan isona etuna. Arvostamme myös kokemusta trukkityöskentelystä. Työ vaatii valmiutta opetella useita työvaiheita, joten olethan työskentelyotteeltasi joustava ja työhön tarttuva.

Mikäli prosessiteollisuuden tehtävät kiinnostaa, niin laita hakemusta tulemaan pian. Paikat täytetään lokakuun aikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat viimeistään marraskuussa. Lisätietoja voit kysyä Adeccolta Lauri Pelkoselta, puh: 050 444 4448 tai lauri.pelkonen@adecco.fi.