(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme nyt useita KONEENKULJETTAJIA vahvistamaan tiimiämme Ivaloon.


Työtehtäviisi kuuluu rengastestauksen testiratojen kunnossapitotyöt erilaisilla koneilla, kuten traktorilla, pyöräkoneella, kuorma-autolla ja rinnekoneella. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu näiden koneiden huolto ja korjaus. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin klo 6-22 välisenä aikana, 8 tuntia päivässä. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2020 asti.


Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta raskaiden koneiden kuljettamisesta ja korjaamisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten maansiirtoalan koulutus. Työssäsi tarvitset B- ja C-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja työtä tehdään ulkona talvisissa oloissa. Olethan hyvän asenteen omaava, tiimityötaitoinen ja motivoitunut työntekijä, jolla on jämäkkä ote työntekoon.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.10.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -