(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettajia Kajaaniin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme ammattitaitoisia KONEENKULJETTAJIA talvikauden töihin Kajaaniin.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Työtehtäviisi kuuluu talvikauden kunnossapito työt kuten lumenauraus, hiekoitus sekä lumenkuormaus. Työssäsi käytät erilaisia kiinteistönhoidonkoneita kuten pyöräkuormaajaa, kuorma-autoa ja traktoria. Työtehtäviisi kuuluu myös näiden koneiden huolto ja korjaus. Lisäksi on mahdollista tehdä muita kiinteistönhuollon tehtäviä. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin lumisateiden mukaan varhaisaamusta myöhäiseen iltaan, mutta töitä on saattaa olla myös yöaikaan. Työ vaatii intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyellä varoitusajalla. Työsuhde on määräaikainen 31.5.2021 asti, jatko on mahdollinen.


Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta talvikauden työtehtävistä sekä raskaiden koneiden kuljettamisesta ja korjaamisesta. Wille pyöräkoneen käyttötaito sekä aikaisempi kokemus lumen aurauksesta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset B- ja C-ajokorttia ja vaihtelevien työaikojen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Lisäksi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja työtä tehdään ulkona talvisissa oloissa. Olethan hyvän asenteen omaava, tiimityötaitoinen ja motivoitunut työntekijä, jolla on jämäkkä ote työntekoon.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.11.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä noin 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -