Koneenkuljettaja
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Asiakkaamme on arvostettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jolla on tuotantoa ja työntekijöitä ympäri Suomea. Tälle betonialalla toimivalle yritykselle, osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on avain laadukkaaseen lopputulokseen.

Tällä hetkellä yritys etsiikin joukkoihinsa koneenkuljettajaa Nurmijärven tehtaalleen.

Työtehtävissä pääset kuljettamaan ja siirtämään suuria betonielementtejä niin lastaus, purku ja siirtotehtävissä. Käytössäsi on pyörökone ja vetomestari.

Eduksi työssä on kokemus erilaisten ajoneuvojen ja koneiden käsittelytaidosta. Kokemus erilaisten työkoneiden käytöstä antaa sinulle hyvän pohjan, vaikka et olisikaan käyttänyt juuri pyörökonetta tai vetomestaria.

Vaikka työtehtävät tehdään koneita käyttäen fyysiseltä työltä ei vältytä, joten hakijalta odotetaan valmiutta fyysiseen työhön. Lisäksi valttikortteina työssä suoriutumisessa on kova asenne ja tekemisen meininki.

Työsuhteen edellytyksenä on CE-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortin voit suorittaa myös ennen työsuhdetta helposti nettikurssina!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn, jota pääset tekemään kaksivuorotyönä (arkisin klo 6-14 &14-22) tekevässä työyhteisössä. Palkkauksen pohjana tarkastellaan rakennustuotealan työehtosopimusta mutta huomioimme myös palkkatoiveet, joten voit halutessasi ilmoittaa sen hakemuksessasi.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 arkisin klo 8-14

 

Paikkakunta: Nurmijärvi

Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus

Julkaistu: 09.07.2021

Haku päättyy: 02.10.2021

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot