Koneenkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haemme asiakasyrityksellemme koneenkuljettajaa Joensuuhun.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta kurottajan, kaivinkoneen tai pyöräkoneen ajamisesta. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska tehtäviin perehdytetään ja opetetaan. Tärkeimmät edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat motivoitunut ja oppimiskykyinen asenne. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen sekä toivomme että sinulla on työhön positiivinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto.

Edellytämme, että sinulla on voimassa olevat ammattikortit (työturva- ja tieturva). 

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470686
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu, Kontiolahti, Lehmo, Ylämylly