(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Asiakkaamme Vantaalla etsii työkoneajotaitoista tekijää pitkäkestoiselle työmaalle.

Pääasialliset työtehtävät liittyvät logistiseen puoleen: tavaroiden lastaus, kuormien purku, trukin ja pyöräkoneen käyttö sekä muut logistiikkaan liittyvät työt. Näiden tehtävien lisäksi toimit tarvittaessa rakennustyömaan muissa avustavissa tehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta pyöräkoneella ja trukilla työskentelystä rakennustyömaa ympäristössä. Asiakaspalveluhenkisyys ja reipas asenne ovat avaintekijöitä. Toivomme myöskin, että sinulla on yleistä kiinnostusta kehittyä tehtävässäsi ja omaat sitoutuneen asenteen, sillä asiakkaamme hakee pitkäaikaista työntekijää, joka on varustettu reippaalla asenteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta itsenäisestä työskentelystä vähintään vuoden ajalta sekä monipuolista työkokemusta edellä mainituista työkoneista. Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sitoutuneelle työntekijälle pitkäaikaisen projektin ja monipuolisen työympäristön. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppeaturvallisuusselvitys.

Jos, tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin hae rohkeasti paikkaa sivujemme kautta www.amiko.fi! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävään liittyvät tiedustelut voit laittaa sähköpostilla mirva.sulasalmi@amiko.fi

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.