(Poistunut julkaisusta)

Koneenkuljettaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun Koneenkuljettajaa rakennusteollisuusalan yritykseen. Voit olla joko kokenut ammattilainen tai olet vasta urasi alkuvaiheessa.

Työtehtäviä ovat muun muassa kurottimien ja trukin käyttö, kuljetustehtävät ja elementtien lastaus. Työ tapahtuu tehdasalueella, työ ei edellytä matkustamista.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
-jonkin verran kokemusta työkoneiden / raskaiden ajoneuvojen käytöstä
-aktiivinen työote ja oikea asenne.

Saat työhön kattavan koulutuksen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ennen kaikkea painotamme hyvää asennetta ja motivaatiota oppia työ. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia, mutta voit suorittaa ne ennen työn alkamista.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen isossa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalveluiden yhteyspäällikkö Henna Kujanderilta klo 8-16, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.